Skrivarkurser 

Sjön hade legat där så länge någon kunde minnas.

Så börjar min första bok. Jag vet också hur det slutar, och vad som händer mitt i. Men det är liksom inte riktigt på pränt ännu. Orden har inte format sig klart.

Känner du igen dig? Då behöver du träffa andra som också skriver, som vill berätta. Tillsammans kan vi släppa loss det där som fastnat, ge mod att fortsätta eller att börja skriva. Tillsammans får vi din text från byrålådan till uppläsning och vem vet, kanske också till utgivning. 

Mina tidigare erfarenheter: Tillsammans med Conny Palmkvist www.connypalmkvist.se har jag haft veckolånga kurser på Helsingborgs bibliotek. Ofta tillbringar jag en skön sommarvecka (senast 2017 och 2018) på Fridhems folkhögskola i Svalöv med att hålla kurs i Att skriva för barn och unga. 2019 höll jag paus eftersom jag färdigställde en egen bok - kanske ses vi på Fridhem igen 2020.

Eller på min vind! Jag har precis byggt om mitt hus på skånska landsbygden, bland annat för att få plats att ha skrivarkurser hemma. En del inredning återstår att färdigställa innan det kan bli aktuellt, men snart så!

Jag har också jobbat som förläggare och redaktör på Hegas förlag, med översättning (engelska, danska), redigering och coachning i skrivprocessen. Alla kör fast ibland, även etablerade författare!

Titta in här regelbundet för information om kommande kurser.

Mejla gärna önskemål och frågor - det gör du här.


Bilder från en skrivarkurs i Helsingborg


Sammantaget tycker jag att det har varit en otroligt givande kurs med engagerade kursledare, konstruktiv feedback och massor av utvecklande tips på litteratur och skrivövningar, som gav mersmak och verkligen kan rekommenderas till andra.
— Helena, deltagare Skrivarkurs
Det var verkligen en underbar vecka. En vecka fylld av inspiration, spännande skrivövningar, massor av prat, praktiska skrivartips, trevliga människor, god mat, rogivande omgivningar, svettiga skrivövningar, kaffe med dopp, intressanta besök, mera skrivövningar ...
— Eva, deltagare Skrivarkurs